Author: BAhoB@39Dy

Me kënaqësi njoftojmë se Universiteti Barleti ka arritur të fitojë projektin e titulluar “Qytetet nëntokësore në Shqipëri” në fushën e Biodiversitetit dhe Mjedisit nga AKKSHI. Qytetet nëntokësore, një thesar harruar […]
read more
Universiteti Barleti shpallet fitues i tre projekteve të thirrjeve të AKKSHI. Dy projekte të kërkimit dhe zhvillimit të cilat fokusohen në fushën e biodiversitetit e mjedisit dhe shëndetësisë e shkencave […]
read more