blog

PhD. Kejda Nuhu, nga qendra BRIDGE ne UniBa u përzgjodh dhe ndoqi me sukses Summer School Vitalise (Virtual Health and Wellbeing Living Lab Infrastructure), projekt Horizon 2020, i cili synon aplikimin 
Read More
Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Science For Youth” mblodhi së bashku studiues shqiptarë dhe ndërkombëtarë nga fusha të ndryshme si: Psikologjia, Arsimi, Sporti dhe Mirëqenia, Arkitektura, Industritë Kreative, Shkenca Kompjuterike, Ekonomia, Turizmi, 
Read More
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Barleti, në kuadër të projektit REEHUB Plus me mbështetjen e “Universitetit Barleti” dhe BRIDGE organizon “Forumin e Inovacionit të Hapur të Qytetit Smart” më 10 Dhjetor 
Read More
Bridge dhe UniBa përgëzojnë Dr. Teuta Nunaj Kortoci për dhënien e kontributit të saj me kapitullin 3 “The Functionality of the Social Security Scheme in Albania: Challenges and Perspectives” (DOI: https://doi.org/10.1163/9789004466579_005) në librin 
Read More
Working Hours

 • Monday 9am - 6pm
 • Tuesday 9am - 6pm
 • Wednesday 9am - 6pm
 • Thursday 9am - 6pm
 • Friday 9am - 6pm
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed
WORKING HOURS

 • Monday 9am - 6pm
 • Tuesday 9am - 6pm
 • Wednesday 9am - 6pm
 • Thursday 9am - 6pm
 • Friday 9am - 6pm
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed